Facklitteratur

På den här sidan hittar du böcker på svenska om högkänslighet och närliggande ämnen skrivna av fackpersoner eller av personer med speciell kunskap eller personlig erfarenhet inom området. 

Till sidan för skönlitteratur


ATT SE MED HJÄRTAT / av Marianne Jönsson

Den här boken är en nyckel till att se högkänsligheten som en gåva och superkraft. Använd den aktivt och låt den vara levande. Läs det du behöver i stunden. Utforska övningarna. Våga skriv i boken och fyll den med dina tankar, insikter, reflektioner, idéer. Låt dig inspireras. Författaren Marianne Jönsson jobbar som coach inom personligt ledarskap och personlig utveckling. Läs om författaren 

Utgiven på Mindboozt Advantage, 24 okt 2021. Mjukband, 112 sidor. ISBN 9789198630688
Finns hos de flesta internetbokhandlare.


SIMSKOLA FÖR SENSITIVT BEGÅVADE - SÅ SLIPPER DU DRUNKNA I EGNA OCH ANDRAS KÄNSLOR / av Maggan Hägglund och Doris Dahlin

Efter succéboken Drunkna inte i dina känslor, som sålt i nästan 120 000 exemplar, kommer nu övningsboken Simskola för sensitivt begåvade. En praktisk hjälpreda för alla som längtar efter att sluta trampa vatten eller kastas runt av svallande känslor och intryck. Här får vi stanna upp, fundera över vart vi vill, hitta vår egen simdyna och börja simma mot det liv vi längtar efter. Skräddarsy ett liv som passar oss själva som de sensitivt begåvade personer vi är. Läs mer om boken


Utgiven på Libris förlag, 15 juli 2021. Inbunden ISBN 9789173879125
Finns hos de flesta internetbokhandlare.


DEN HÖGKÄNSLIGA FÖRÄLDERN / av Elaine N. Aron

Att vara en högkänslig förälder innebär en del unika utmaningar – men högkänslighet kan också vara en förälders mest värdefulla tillgång. I den här boken ger Elaine Aron ovärderlig vägledning till högkänsliga föräldrar baserat på omfattande forskning och egna erfarenheter.

”Att vara förälder är en av våra viktigaste roller i livet och den här boken ger oss bekräftande och läkande kunskap. Den har förändrat mitt liv.” – ALANIS MORISSETTE, ARTIST
Läs utdrag ur boken


Utgiven på Egia förlag, 13 nov 2020. Inbunden, 236 sidor. ISBN 9789198403886
Finns hos välsorterade bokhandlare och hos de flesta internetbokhandlare.


SENSITIVT LEDARSKAP / av Pia Rockström

Det här är den andra boken från journalisten Pia Rockström där hon låter sensitiva personer träda fram genom ord och bild, den här gången handlar det om personer i ledande roller. Här får vi bland annat ta del av erfarenheter från näringsgurun Fredrik Paulún, Svt-journalisten Tara Moshizi och succéförfattaren Carl Johan Forssén Ehrlin. I boken ges en helhetsbild av ett mänskligare arbetsliv där ledarens empati genomsyrar verksamheten. Författaren manar sensitiva och inkännande personer att våga ta ledande roller, kliva fram på scen och, likt påfågeln, breda ut sina vackra fjäderdräkter.


Utgiven av Tegar förlag. Mjukband illustrerad. ISBN 9789151952055.
Finns hos de flesta internetbokhandlare.


MITT LIV SOM HÖGKÄNSLIG / av Susanne Söderlind

Författaren reflekterar på ett personligt sätt om hur det högkänsliga draget kan se ut, utifrån olika synvinklar. I boken får man även del av information om det högkänsliga personlighetsdraget och hur man kan ta sig över olika hinder genom att se på sig själv genom ett nytt ljus. I boken finns det må bra tips, lyssna inåt vägledning, nyttig information om tankeverksamheten, överstimulering, högkänslig familj och hur man kan hitta en hållbar balans i vardagen.


Utgiven på Hspbalans, 5 okt 2020. E-bok. ISBN 9789180201100.
Finns hos internetbokhandlare som säljer e-böcker, t ex Bokus eller Adlibris.


HÅLLBART LÄRARLIV  / av Helén Vedlé & Rune Nilsson

Oavsett om du arbetar i förskoleklass, på låg- eller mellanstadiet har du nytta av att hitta flyt i arbetet och kunna prioritera och fokusera på det som är viktigt. Den här boken lär dig hur du skapar bättre struktur, tydligare mål och en överblick. Genom att införa några enkla rutiner kan du minska din stress, få större kontroll över din tid och känna mer glädje i din lärarvardag. Boken handlar om arbetsmetodik men har ett fokus på högkänslighet i delarna om stress och om att lära barn att planera och kunna koncentrera sig i skolan. ​​​​​ Läs utdrag ur boken


Utgiven av Bonnierförlagen Lära. Häftad, 208 sidor. ISBN 9789178231089.
Finns hos de flesta internetbokhandlare.


ÄR HÖGKÄNSLIGHET EN KAMELEONT I SJUKFRÅNVARON VID SVÅR STRESS? / av Ingrid Lindh

Utöver Elaine N. Arons forskning om  högkänslighet finns svensk forskning som visar att personlighetsdrag kan ha betydelse i samband med utmattningssyndrom. Kunskapen om högkänslighet blir ett viktigt argument för återhämtning och en gränssättare inför sig själv och mot omgivningen. Med en personlig berättarstil delar Ingrid Lindh med sig av sina egna erfarenheter av stress. Boken är indelad i två delar; en studie och en praktisk del med enkla, praktiska stresshanteringstips.

 

Utgiven av Den fria viljan. Häftad, 401 sidor. ISBN 9789163789564.
Finns hos de flesta internetbokhandlare.


MOD ATT LEDA / av Brené Brown

I en rad bästsäljande böcker har Brené Brown lärt oss vad det innebär att våga vara sårbar och operfekt, att resa sig stark och och att trotsa livets vildmark. I den här boken så visar hon oss hur vi kan omvandla dessa idéer i praktiken så vi kan ta ett steg vidare och få mod att leda. Ledarskap handlar nämligen inte om titlar, status och makt över andra människor. Ledare är de som håller sig själva ansvariga för att upptäcka potentialen i människor och idéer, och att kunna utveckla den potentialen. 


 

 

Utgiven av Libris förlag. Inbunden, 332 sidor. ISBN 9789173878197.
Finns hos de flesta internetbokhandlare och hos välsorterade bokhandlare.


ORKIDÉER OCH MASKROSBARN / av W Thomas Boyce

I denna bok tecknar barnpsykiatern W. Thomas Boyce bilden av två personlighetstyper – maskrosbarnen, som frodas trots svåra omständigheter, och orkidébarnen, som kräver rätt hjälp och stöd för att slå ut i blom. Förklaringen till deras olika behov finns inte i arv eller miljö, utan i ett invecklat samspel mellan genetiska förutsättningar och omvärldens bemötande. 


 Utgiven av Volante. Inbunden, 250 sidor. ISBN 9789188869807.
Finns hos de flesta internetbokhandlare och hos välsorterade bokhandlare.


SENSITIVA BARN / av prinsessan Märtha Louise & Elisabeth Nordeng

Högkänsliga barn lägger märke till subtila nyanser och blir lätt överstimulerade av mycket intryck. En del av dem uppfattas som blyga fast de egentligen bara observerar i tystnad, förbereder sig eller hämtar ny kraft. "Sensitiva barn" innehåller flera berättelser om högkänsliga barn och tonåringar, baserade på samtal med barnens föräldrar. Den innehåller också kloka råd från människor som arbetar med barn, samt med fackpersoner och forskare. Läs utdrag ur boken


 

Utgiven av Egia förlag. Inbunden, 252 sidor. ISBN 9789198403848.
Finns hos de flesta internetbokhandlare och hos välsorterade bokhandlare.


KÄNSLOSMART / av Maria-Pia Gottberg & Anna Eriksson Skarin

Senare tids hjärnforskning visar att känslor som trycks undan förstärks och blir inre distraktioner för hjärnan vilket i förlängningen kan leda till stress i kroppen. En oförmåga att handskas med känslor kan leda till konflikträdsla, dåligt självförtroende och såväl psykisk som fysisk ohälsa. Författarna tar hjälp av olika experter, bland annat en neuroforskare, en präst, en psykolog och en professor i kognitionsvetenskap, för att förklara och utforska känslor ur olika perspektiv.
 


Utgiven av Nordstedts. Inbunden, 261 sidor. ISBN 9789113093321.
Finns hos de flesta internetbokhandlare och hos välsorterade bokhandlare.


DEN HÖGKÄNSLIGE MANNEN / av Tom Falkenstein

Psykoterapeuten Tom Falkenstein hävdar att vi idag mer än någonsin behöver känsliga män som kan visa vägen till en friare mansroll. Här sammanfattar han aktuell forskning om högkänslighet och ger praktiska råd och för hur män kan lära sig att acceptera sin högkänslighet och använda den som en resurs. Boken innehåller också intervjuer med högkänsliga män som lever ett bra liv och som har lärt sig att se fördelarna med sin högkänslighet (flera av männen är svenska). Förord av Elaine Aron. Läs utdrag ur boken
 

 

Utgiven av Egia förlag. Inbunden, 262 sidor. ISBN 9789198403831.
Finns hos de flesta internetbokhandlare och hos välsorterade bokhandlare.


UTFORSKA DIN HÖGKÄNSLIGHET / av Marie Hannuksela

I den här boken erbjuder författaren läsaren ett nytt konkret sätt att lära sig mer om sig själv som högkänslig. Fakta varvas med frågor om läsarnas egna erfarenheter. Ämnen som berörs är bl.a. sömn, energi och vikten att vara snäll mot sig själv. Boken avslutas med flera förslag på praktiska övningar.

 

 

 

 

Utgiven av BoD, ISBN 9789176996317 (häftad 64 sid). Finns hos internetbokhandlarna.


HJÄLP JAG ÄR UTMATTAD / av Clara Lidström & Erica Dahlgren

Det här är en berättelse om den nya folksjukdomen utmattningssyndrom. Erica Dahlgren och Clara Lidström har själva kraschat in i den berömda väggen - och är nu på väg tillbaka. Tillsammans har de skrivit en personlig och trösterik bok att hålla i handen för alla de som redan är, eller riskerar att bli, utmattade.

 

 

 

Utgiven av Norstedts, ISBN 9789113080994 (inbunden 190 sid). Finns hos välsorterade bokhandlare.


TROTSA VILDMARKEN: om att finna tillhörighet och mod i en polariserad värld / av Brené Brown

Den uppskattade sociologen Brené Brown har startat en global våg av samtal kring ämnena mod, sårbarhet, perfektion, kärlek, skam och empati. I sin fjärde bok på svenska lyfter hon betydelsen av tillhörighet. Hon menar att sann tillhörighet kräver att vi är så trygga och säkra i oss själva att vi vågar vara en del av någonting större men också kan stå ensamma när det behövs.  

Utgiven av Libris förlag, ISBN 9789173876667 (inbunden 183 sid.).
Finns hos välsorterade bokhandlare och hos de flesta internetbokhandlare.


HITTA DIN KÄNSLOSTYRKA : en våga sätta gränser-bok för sensitivt begåvade / av Doris Dahlin & Maggan Hägglund

Du gör ofta jobb som dina arbetskamrater egentligen skulle göra. Du har svårt att sätta stopp för ditt grubblande. Du är den ständiga medlaren och fixaren. Du smittas av andras känslor. Du har svårt att säga nej. Känner du igen dig? Då kan det vara dags att se se över dina inre staket och grindar. Att sätta kloka gränser är något alla behöver kunna. Men kanske speciellt om du är högkänslig eller sensitivt begåvad. 

 

Utgiven av Libris förlag, ISBN 9789173875271 (inbunden 175 sidor.). Finns hos välsorterade bokhandlare och hos de flesta internetbokhandlare.


HÖGKÄNSLIG ... ÄN SEN DÅ? En guide för dig som vill förstå / av Else Marie Bruhner

Vad är egentligen "högkänslighet"? Vad har högkänsliga människor gemensamt? Varför utgör högkänsliga människor en minoritet? Hur inverkar högkänsligheten på våra liv? Fungerar den högkänsliga hjärnan annorlunda? Är högkänsliga människor intelligentare än andra? Dessa frågor, och många fler, får du svar på i den här lättillgängliga och fint illustrerade boken som guidar dig runt i högkänslighetens fascinerande värld.  
 

 

Utgiven av BoD förlag, ISBN 9789176996249 (mjukband 144 sid.). Finns hos välsorterade bokhandlare och hos de flesta internetbokhandlare.


FÖDD SENSITIV: våra berättelser / av Prinsessan Märtha Louise & Elisabeth Nordeng

I den här boken delar prinsessan Märtha Louise av Norge och Elisabeth Nordeng med sig av sina personliga berättelser om livet som högkänslig. Genom möten med andra högkänsliga kvinnor och män, forskare och sakkunniga, ger författarna en ny bild av hur högkänsliga upplever världen och hur de kan hitta sin naturliga plats i den. Vi får följa författarna genom barndom, ungdom och vuxen ålder och ta del av deras glädje, sorger och öppenhjärtiga reflektioner. I slutet av boken finns övningar för en bättre vardag och ett rikare liv som högkänslig.

 

Utgiven av Egia förlag, ISBN: 9789198403800 (inbunden, 281 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken  


DEN HÖGKÄNSLIGA MÄNNISKAN & KÄRLEKEN / av Elaine N. Aron

Faller du hårt och djupt när du blir kär? Är du trött på att bli kallad “för känslig” i din relation? Kämpar du för att känna respekt för din mindre känsliga partner? Eller har du gett upp kärleken helt och hållet, eftersom du fruktar att du inte klarar av att bli sårad? Detta är den fjärde boken på svenska av psykoterapeuten och forskaren som myntat begreppet “högkänslighet” eller “HSP – The Highly Sensitive Person”. Här tar hon för sig den högkänsliga partnerns speciella sårbarheter och styrkor i en kärleksrelation.

Utgiven av Egia förlag, ISBN: 9789198053463 (inbunden, 349 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs mer på Egias hemsida  


I MÖTET MELLAN KÄRLEK OCH MAKT : släpp taget om destruktiv självvärdering / av Elaine N. Aron 

Att jämföra sig med andra är naturligt för alla sociala djur. Elaine Aron kallar det för "rankning". Men det vi innerst inne längtar efter är "länkning" – att knyta djupa band till varandra. Denna bok hjälper dig att se när du och andra använder rankning respektive länkning och hur du kan balansera dessa sidor inom dig på ett medvetet sätt. Du lär dig att se vad som triggar din värderande, jämförande sida och hur du kan ändra perspektiv i olika situationer.  

 

Utgiven av Egia förlag, ISBN: 9789198053432 (inbunden, 285 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken  


DET HÖGKÄNSLIGA BARNET - Att växa och må bra i en överväldigande värld / av Elaine N. Aron 

Ett överstimulerat högkänsligt barn blir lätt distraherat och tenderar ofta att sätta sig i ett hörn och drömma eller tvärtom bli hyperaktivt. Dessa strategier som barnet väljer för att skydda sig mot överstimulering kan föra med sig en känsla av att vara annorlunda och fel. Men ett barn som lägger märke omgivningen så intensivt kan även utveckla en speciell förmåga att njuta av de små sakerna i livet. En bok full av värdefulla råd och tips om högkänsliga barn.  

 

Utgiven av Egia förlag, ISBN: 9789198053418 (inbunden, 378 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken 


DEN HÖGKÄNSLIGA MÄNNISKAN - Konsten att må bra i en överväldigande värld / av Elaine N. Aron 

Elaine N. Aron, amerikansk psykolog och forskare, är den som myntade begreppet högkänslighet. I boken hittar du bland annat: självbedömningstester som hjälper dig att identifiera de områden där du är högkänslig, tips på hur du i ett positivt ljus kan rama in dina erfarenheter från det förflutna och nå större självkänsla, insikter om hur högkänslighet påverkar både arbetsliv och personliga förhållanden, tips på hur du kan hantera överstimulering.

 

Utgiven av Egia förlag, ISBN: 9789198403855 (danskt band) eller 9789198053401 (inbunden), 328 sidor ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken 


FÖRSTA HJÄLPEN FÖR HÖGKÄNSLIGA / av Åsa-Saga Hammarstedt

Första hjälpen för högkänsliga innehåller hjälp, råd, intervjuer, yogaövningar och många andra fina resurser för att ta hand om dig själv innan och efter det blivit för mycket. Boken ger dig svar och goda råd kring bland annat: Hur du kan få tillbaka energin när du blivit så överstimulerad att du ”tappat dig” och ”kraschat”.  – Hur du kan undvika att smittas av andras känslor och energier. – Hur du kan göra för att hålla balansen och behålla energin – till exempel hur du kan fånga upp dig efter en överstimulerande dag. – Hur du kan skapa en tillvaro som är snällare mot dig som högkänslig.

Detta är en e-bok i pdf-format. ● Du kan läsa mer om boken och köpa den på www.förstahjälpenförhögkänsliga.se  


MOD ATT VARA SÅRBAR / av Brené Brown 

Varje gång vi möter någon för första gången eller inleder ett samtal som vi vet kan bli svårt tar vi en risk. Vi känner oss osäkra och utsatta. Vi känner oss sårbara. De flesta av oss kämpar emot de känslorna vi vill ge intryck av att ha situationen under kontroll. Sociologen Brené Brown utmanar oss att möta sårbarheten på ett annat sätt. Vi tror att vi vet att sårbarhet är samma sak som svaghet, men tänk om sårbarheten i själva verket är en kraftkälla, en styrka? Brené Brown har doktorerat i sociologi och är research professor vid University of Houston Graduate College of Social Work.

Utgiven av Libris förlag, ISBN: 9789173873352 (inbunden, 266 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken  


INTROVERT: den tysta revolutionen / av Linus Jonkman

I vår tid verkar "utåtriktad och flexibel" vara de mest eftersökta egenskaperna på arbetsmarknaden och den som skriker högst får oftast som den vill. Det är en tid där inåtriktade, eftertänksamma och stillsamma karaktärsdrag har klassats som mentala sjukdomstillstånd. En tid där introversion ofta förväxlas med blyghet, arrogans och asocialt beteende. Linus Jonkman tar med läsaren på en fascinerande resa genom den introverta världen. Han berättar om sina egna och andras upplevelser som introverta och förklarar skilnaderna på och likheten mellan extroverta och introverta människor.

Utgiven av Bokförlaget Forum, ISBN: 9789137140483 (inbunden, 243 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken


TYST: de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns / av Susan Cain

En både vetenskaplig och personlig bok som målar upp bilden av ett samhälle som i alla sammanhang hyllar den extroverta, vältaliga, oblyga och socialt kompetenta personen. Samhället undervärderar de lågmälda personligheterna, men faktum är att de introverta ofta är en tillgång för gruppen. Att vara introvert är inte detsamma som att vara blyg. Det handlar istället mer om var man hämtar energi. 

Utgiven av Natur & Kultur, ISBN: 9789127134805 (inbunden, 413 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Se författaren Susan Cains berämda TED-talk på Youtube: Styrkan hos de introverta


HÖGKÄNSLIG? 27 anledningar att älska det / av Ihrén Abrahamsson

Den här boken är skriven för dig som kan behöva en liten påminnelse om att du är skapad som den du är. Om du är känslig så kan du lära dig att älska din känslighet precis som du älskar din partner eller en god bakelse. Att tycka illa om sin känslighet är det samma som att inte tycka om sina händer, sitt hår eller sin kropp. Det här går dock att förändra. För din känslighet vill säga dig något och beroende på hur villig du är att stanna upp och lyssna – desto mer kan du lära dig. I boken får du frågor att svara på som kan hjälpa dig vidare mot en större självacceptans. Känsligt är bra!  

 

Utgiven av CreateSpace Independent Publishing Platform, ISBN: 9781479264391 (häftad, 88 sidor) ● Finns hos amazon.com (eller som e-bok hos ihrenabrahamsson.com/portfolio/highly-sensitive-3/)


UPPTÄCK KÄNSLIGHETEN – DIN GÖMDA KRAFT / av Ihrén Abrahamsson (medförfattare: Bob Proctor, Elaine N. Aron och Ted Zeff)

Är du en av dem som funderat över varför du reagerade så stark när du mötte en viss person eller besökte ett speciellt ställe när ingen annan verkade märka något? Eller har du blivit arg på dig själv för att du så lätt blivit sårad och sedan lovat dig själv att det aldrig ska ske igen? I så fall kan det hända att du lever med en högre känslighet än de flesta andra människor gör. Den här boken ger dig mycket information och skapar klarhet i vad det innebär att vara en högkänslig person. Du får ta del av viktigt information från världskända experter på området känslighet.  

Utgiven av CreateSpace Independent Publishing Platform, ISBN: 9781484014127 (häftad, 206 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken


KOM NÄRMARE: om kärlek, relationer och försvarsstrategier / av Ilse Sand 

Som liten lärde sig Inger att orka med sin mammas ständiga förtvivlan genom att istället försöka börja prata med henne om något annat. I dag undrar hon varför hennes egna barn aldrig kommer med sina problem till henne. Charlotte förälskade sig ständigt i män hon upplevde att hon skulle kunna hjälpa. Hon såg inte att ensamheten hon upplevde egentligen var hennes egen. Inger och Charlotte är exempel på hur gamla försvarsstrategier kan stå i vår väg. Psykoterapeut Ilse Sand visar hur man kan bli mer medveten om sina egna strategier – och hur man kan bli fri från dem.

Utgiven av Libris förlag, ISBN: 9789173873390 (inbunden, 111 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken


HITTA NYA VÄGAR I KÄNSLORNAS LABYRINT / av Ilse Sand 

Tårar av sorg? Eller tårar av lättnad, frustration, ilska eller trötthet? Känslor kan vara en riktig labyrint, och det är inte alltid vi förstår ens oss själva. Hitta nya vägar i känslornas labyrint är en guidebok för var och en som vill förstå sig själv och sina känslor och kanske andra människor och deras känslor bättre. Den vänder sig också till psykoterapeuter, psykologer och andra som arbetar med behandling.   

  Utgiven av Libris förlag, ISBN 9789173873123 (inbunden, 128 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna  


ÄLSKA DIG SJÄLV / av Ilse Sand

Ilse Sand är psykoterapeut, teolog och tidigare församlingspräst. Hon är själv särskilt sensitiv och har egen erfarenhet av hur man kan komma i kläm bland människor med ett mycket högre tempo än man som sensitiv klarar av. Och vilken stor glädje man kan få av sina sensitiva talanger om man ger dem den plats de behöver. Boken beskriver vad det vill säga att vara särskilt sensitiv, hur det kan upplevas och hur du kan använda det på ett positivt sätt i ditt liv.  

Utgiven av Förlaget Ammentorp, ISBN: 9788792683021 (danskt band, 141 sidor) Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Se videoklipp med författaren (på danska): Särlig sensitivitet og egenomsorg


DRUNKNA INTE I DINA KÄNSLOR / av Maggan Hägglund och Doris Dahlin

Författarna berättar om sina och andras erfarenheter och om vad forskarna säger om känslor och känslighet. Förhöjd känslighet är en fantastisk gåva både för en själv och för omvärlden, en gåva som också kan vara bökig att leva med. När omgivningen säger »du inbillar dig« och »du är överkänslig« kan det vara lätt att känna sig fel. Särskilt krångligt kan det bli om man både har en extra känslighet och är stark och utåtriktad. Sådana är den här bokens författare. StarkSköra kallar de det.

Utgiven av Libris förlag, ISBN: 9789173871525 (inbunden, 143 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken 


BLI DIN EGEN KRAFTCOACH / av Margareta Stenmark

Boken ger dig tillgång till en kraftfull och strukturerad metod för att känna igen dina kraftuttag (K-) och kraftinsättningar (K+) och ger dig därmed valmöjligheten att reglera ditt Kraftkonto. Metoden och livsfilosofin gör avstamp i en helhetssyn på människan och blandar traditionellt tänkande och vetenskap med alternativt tänkande och existentiella frågeställningar. I ditt personliga Kraftsökningsschema ges du möjlighet att genom detaljerna se helheten i ditt liv.

Utgiven av Kraftskolan, ISBN: 9789198022605 (danskt band, 109 sidor) ● Finns hos välsorterade bokhandlare och hos internetbokhandlarna ● Läs utdrag ur boken