ONLINE: Du och din högkänsliga kropp


Du och din högkänsliga kropp

Föreläsning med Malin Sandell Berggrensson - ONLINE

Det är kroppen som är högkänslig, inte du. Men du lever i en högkänslig kropp! Och för att hela du ska må bra, behöver du ta hand om kroppen, inklusive alla tankar och känslor i den. Din kropp och ditt nervsystem påverkas av dina tankar och känslor.

I över 13 år utbildade Malin tusentals högkänsliga i tanke- och känslohantering på heltid. Nu delar hon med sig av sina guldkorn om hur vi kan må bra i våra sensitiva kroppar, så att vi kan ägna oss åt att vara det sanna som vi verkligen är och leva våra allra (h)ärligaste liv.

Malin säger: 
”Vi ska älska att vara här, då kan vi också dela den gåva vi kom hit med till världen. Under den här kvällen kommer vi att prata om hur vi tar hand om våra känsliga kroppar så att de älskar att vara här med oss!”

 

Frågor till föreläsaren

Har du några frågor som du vill att föreläsaren ska besvara under föreläsningen som rör ämnet för föreläsningen? Skriv dem till oss här senast tisdag kl 15 så kommer föreläsaren besvara dem i mån av tid. Du kan också skriva frågor i chatten under föreläsningen, eller under frågestunden i slutet.

 

Om föreläsaren
Malin Sandell Berggrensson jobbade som högkänslig terapeut, utbildningsledare, retreatlärare och entreprenör i över 13 år. Tillsammans med kollegan Ina Elverljung drev hon företaget Högkänslighet Sverige och Högkänslighetspodden med fokus på den högkänsliga människan som en gåva till den här världen. Hon har väglett tusentals högsensitiva på deras resa att släppa bagaget och vara det de verkligen är. 

2023 lämnade Malin företaget för att utforska vad som är sant bortom identiteter och definitioner. Idag har hon ett nytt bolag med fokus på att leva sant. Hon bjussar på insikter från sin egen resa i podcasten Malin på Österlen och delar allt vackert hon ser på instagramkontot @malinpaosterlen.

Varmt välkommen! Tipsa gärna någon du tror vill vara med.

 

TID

Tisdag 7 maj kl. 18:30-ca 20:00. Föreläsningen inkluderar två korta pauser och en frågestund på slutet.

Antalet platser är begränsat, pga Zoom-licens. Anmäl dig senast måndag 6/5 kl 20.00. Efteranmälningar tas emot i mån av tid och plats till info@hspforeningen.se, dock allra senast kl 17.00 samma dag.

Föreläsningen spelas in, har du inte möjlighet att vara med "live" kan du se inspelningen i efterhand. Det kommer ett mejl inom en vecka. Du kan se föreläsningen i en vecka efter det.

Fram till tre dagar innan föreläsningen kan du avboka och få pengarna tillbaka. Du kan avboka via din profil eller genom att mejla info@hspforeningen.se

 

PLATS

Föreläsningen är online, via Zoom. 

Zoom länk skickas ut senast dagen innan föreläsningen till alla anmälda. Kontrollera mappen skräppost eller kampanjer om vårt mejl inte finns i din inkorg. Lägg gärna till oss i din kontaktlista.
 

PRIS

Föreläsningen kostar 180 kr för dig som är betalande medlem och 360 kr för övriga.

Är du inte medlem kan du bli det i samband med bokningen. Är du med på två föreläsningar under året har du tjänat in medlemsavgiften.

 

BOKNING

Du behöver ett konto för att kunna göra en bokning, antingen ett medlems- eller kostnadsfritt deltagarkonto. 

Har du ett konto redan så kan du logga in längre ner på sidan. Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord. Kontakta oss om du har problem med inloggningen. Begär du ett nytt lösenord, observera att du behöver kryssa i en ruta för att godkänna villkoren.

Har du redan ett deltagarkonto kan du ändra det till ett medlemskonto.

Klicka här för att skapa ett nytt kontoVälj Deltagarkonto om du inte önskar bli medlem. Om du väljer Medlemskonto blir du medlem och får rabatt på föreläsningar samt tillgång till våra medlemsträffar, studiecirklar, informationsbrev och medlemsförmåner, förutom att du stödjer vårt viktiga arbete med att sprida information om högkänslighet.

Medlemsavgiften för enskild medlem är för närvarande 320 kr per kalenderår, och 520 kr för familjemedlem (på samma adress). Är du med på fler än två föreläsningar under året har du tjänat in medlemsavgiften. 

 

PRAKTISKT OM FÖRELÄSNINGEN OCH INSPELNINGEN 

Du kan ställa frågor när som helst under föreläsningen i chatten, som sedan besvaras i mån av tid i frågestunden på slutet. Frågor besvaras anonymt. Du kommer att kunna chatta med representanter från Sfh, men inte övriga deltagare.

Din mikrofon kommer vara avstängd under hela föreläsningen. Du väljer själv om du vill ha din kamera på eller av. Du som deltagare kommer INTE att synas på inspelningen, bara den som pratar/hörs.

 

Varmt välkommen

Sveriges förening om högkänslighetDetaljer

När
  • Tisdag 7/5 kl 18:30-20:00
Var  ONLINE: ZOOM
Aktivitet startar  tis 7 maj 2024 (v. 19)
Aktivitet slutar  tis 7 maj 2024 (v. 19)
Kostnad
  • 0,00 kr
  • 180,00 kr för Enskild medlem
  • 180,00 kr för Familjemedlem
  • 360,00 kr för Deltagarkonto
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd