Vi behöver dig!

  • 4 okt 2023

image: Vi behöver dig!

Tillsammans kan vi göra mer skillnad

Det viktigaste målet* Sfh har som ideell förening är att sprida kunskap om högkänslighet, inte bara på individnivå utan på samhällsnivå. Men vi kan inte göra det själva, vi behöver bli fler och vi behöver din hjälp!

Här är några förslag på hur du kan bidra:

- Prata om högkänslighet med dem som verkar mottagliga. Prata om att det finns mängder av forskning som bevisar att det finns på riktigt. Berätta om föreningen.

- Dela ut broschyrer. Det finns tre olika som kan laddas hem digitalt eller beställas i tryckt form, utan kostnad. Kanske du vill dela ut broschyrer på din skola, arbetsplats eller liknande? Broschyrerna hittar du här

- Är du engagerad i någon förening eller arbetsplats där vi kan samverka? 

- Kanske är du sugen på att starta träffar för högkänsliga just på din ort? Vi har material från andra gruppledare att använda och hjälper dig igång.

- Kanske du skulle vilja bli en av Sfh:s ambassadörer?

- Vill du bidra till att skapa, uppdatera innehåll till nyhetsbrev, hemsida, sociala media?

- Kanske är du sugen på att söka finansiering och sponsring?

- Är du duktig på PR och skapa relationer med pressen? Är du kanske journalist?

- Kanske har du någon helt annan idé hur vi tillsammans kan göra mer skillnad, eller tankar om Sfh som förening är du varmt välkommen att kontakta oss.

Något mer du kan göra?

Som ideell förening är vi helt beroende på intäkterna från medlemsavgifter och intäkter från föreläsningar. Så om du har möjlighet:

- Fortsätt att vara betalande medlem, även nästa år (även om medlemsavgiften kommer höjas något med målet en budget i balans)

- Känner du någon du tror vill vara med i Sfh? Tipsa dem gärna.

- Är du eller din vän/bekant inte redan betalande medlem är det ett bra tillfälle att bli det under årets sista kvartal, eftersom du får hela 2024 på köpet. Mer om medlemskap.

- Skänk en gåva, liten som stor, allt är välkommet! Läs mer.

*Vill du kika på våra övriga mål och stadgar finns de här.

 

Känn dig varmt välkommen till våra olika aktiviteter, aktuell information hittar du på hemsidan under Aktiviteter. Missa inte nya träffarna för högkänsliga tonåringar i Nacka eller alla fina träffar i Lund.


Vi avslutar med ett varmt tack till dig som väljer att vara medlem och delta på våra aktiviteter - det är tack vare er vi kan fortsätta att göra det vi gör! Tillsammans!