ONLINE: Välkomstmöte med föreläsning


Välkomstträff nya medlemmar - ONLINE

Föreläsning om högkänslighet, info om Sfh - och möjlighet till samtal med likasinnade

Denna träff är för dig som vill lära mer om grunderna i högkänslighet och få kort information om föreningen och dina förmåner som medlem. Alla medlemmar är välkomna, oavsett om du är ny eller varit med ett tag. Efter mötet finns det möjlighet att samtala i smågrupper med de andra deltagarna, något vi vet att många längtar efter.

Välkomstmötet är för dig som är eller blir (betalande) medlem.

 

VAD

Du får en föreläsning om grunderna i högkänslighet, baserat på forskningen. Vi pratar också om vanliga styrkor, möjliga fallgropar, samt några ord om vad högkänsliga kan behöva för att må bra. Föreläsaren kommer också dela lite av sin upplevelse av livet som högkänslig.

Du får även en kort introduktion till föreningen, hur träffar brukar gå till, dina förmåner som medlem mm. Efter det blir det en kort paus och frågestund.

Nyhet! Efter frågestunden kommer vi, efter önskemål från medlemmar, öppna upp för dig som deltagare att samtala i smågrupper med andra deltagare. Ämnet är reflektioner efter föreläsningen och livet som högkänslig. Du väljer såklart själv vad du vill dela med dig av. Det är ok att lyssna mer än man pratar. Vi räknar med att avsluta ca 20.00.

Varmt välkommen!

Sfh Styrelse och kansli

 

PS. Vill du veta mer om ditt personlighetsdrag redan nu kan du läsa mer på vår webbsida, där du även kan göra en självtest.

 

VEM

På välkomstmötet kommer du träffa Lotta Sjöberg och Jan Hedlund från Sfh:s kansli.

Jan har hand om ekonomi, medlemssupport mm. Lotta har hand om hemsida, mejl kommunikation, medlemsbrev mm. Lotta är utöver sin roll i Sfh:s kansli diplomerad högkänslig samtalsterapeut och certifierad familje- och föräldracoach. Hon brinner för att sprida mer kunskap och kännedom om högkänslighet och för att andra ska få den aha-upplevelsen hon själv fick när hon lärde sig mer om högkänslighet.

 

NÄR

Onsdag 18 oktober kl 18.30-ca 20.00.

Efter önskemål från medlemmar har vi beslutat att spela in välkomstmötet. Så är du intresserad av att vara med men inte kan den tiden, anmäl dig, så får du efter några dagar ett mejl med en länk till inspelningen som du kan se i en vecka från mejlet gått ut.

Delen med samtal i smågrupper kommer INTE spelas in.

PS. Självklart är du som är med i smågrupperna med för din egen skull, som privatperson. Det är INTE ett tillfälle att prata om eller puffa för din affärs- eller nätverksverksamhet. Den som gör detta kommer tas bort från gruppen.

 

Anmäl dig redan idag, senast måndag 16 oktober kl 20.00.

Efteranmälningar mottages i mån av tid och plats. Kontakta info@hspforeningen.se

Länk till Zoom skickas dagen för träffen. Kontrollera mappen skräppost eller kampanjer om vårt mejl inte finns i din inkorg. Lägg gärna till våra epostadresser i dina kontakter, för att minska risken att de fastnar i spamfilter.

 

VAR OCH HUR

Online. Du deltar via din dator, mobil eller platta.

Du väljer själv om du vill ha kameran på eller av. Det är viktigt att din mikrofon är avstängd hela tiden, annars kan du råka komma med i bild på inspelningen. 

Det går bra att ställa frågor under tiden, eller under frågestunden. Dessa ställer du i chatten. De kommer att läsas upp och besvaras anonymt.

Chatten är i övrigt stängd.

PRIS

Kostnadsfritt för dig som är (eller blir) betalande medlem. Du som blir medlem under årets sista kvartal får hela 2024 på köpet.

 

BOKA

För att boka behöver du ett konto på vår webbsida och du behöver vara (eller bli) betalande medlem.

Har du redan ett konto loggar du in med ditt användarnamn och lösenord.

Kontakta oss om du har problem med inloggningen. 

Har du redan ett deltagarkonto och vill bli medlem, kan du ändra ditt deltagarkonto till medlemskonto. Du behöver alltså inte skapa ett nytt konto. 


Har du inte ett konto skapar du det här. Du behöver ange din födelsedata (första sex siffrorna). Användarnamn väljer du själv.

Välj Medlemskonto för att bli medlem.

Som medlem får du rabatt på föreläsningar samt tillgång till våra medlemsträffar, studiecirklar, medlemsbrev mm, förutom att du stödjer vårt viktiga arbete med att sprida information om högkänslighet.

Medlemskapet kostar 320:- per kalenderår för en person, och 520:- för en familj (på samma adress).  Om du ansluter dig till föreningen och betalar avgiften under årets fjärde kvartal (oktober-december) gäller ditt medlemskap också för hela nästkommande år. Är du med på mer än två föreläsningar på ett kalenderår tjänar du in medlemskapet direkt.

Dela

Detaljer

När
  • 2023-10-18 kl 18:30-20:00
Var  ONLINE: ZOOM
Aktivitet startar  ons 18 okt 2023 (v. 42)
Aktivitet slutar  ons 18 okt 2023 (v. 42)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd