ONLINE: Workshop Nystart 2024


Workshop - Nystart 2024

Workshop med självreflektionsövningar

Föreläsare och ledare av workshopen: Martina Hårdstål - ONLINE

Den här workshopen är för dig som vill stanna upp och reflektera en stund. Vad vill du ta med dig in i det nya året och vad vill du släppa taget om?

Workshopen kommer att bestå av en kombination av kortare beskrivningar inom personlig utveckling samt egna reflektionsövningar. Alla övningar kommer att görs individuellt och man behöver inte dela något.

Workshopen inleds med en kartläggning och reflektionsövning över oss själva där vi belyser och ser inom vilka områden man är tillfreds och vilka man vill skapa en förändring kring. All förändring börjar med att se!

Sen släpper vi taget om händelser eller upplevelser vi inte vill ha kvar. Vilka gamla sanningar och stämplar har du som du vill bli av med?

Avslutningsvis pratar vi om vikten att skapa en riktning i livet och varför riktning ofta känns lättare och bättre för högkänsliga än målfokusering. Vi funderar över vad vi vill bjuda in och skapa under det nya året som kommer. Vad längtar du efter?

Varmt välkommen!

Sfh

PS. Workshopen är öppen för alla att vara med på, man behöver inte vara medlem. Den som är (eller blir) betalande medlem betalar halva biljettpriset, och den som blir medlem i detta kvartal får hela 2024 på köpet. Är man med på två föreläsningar har man tjänat in medlemsavgiften.

Tipsa gärna någon du tror kan vara intresserad!

 


 

Martina Hårdstål är diplomerad HSP-terapeut, coach, yogalärare och föreläsare. Hon driver hogkanslighetscoachen.nu, hogkansligabarn.com samt strongbase.se. Martina har coachingprogram för högkänsliga samt inom stresshantering och har podden ”Högkänsliga barn” tillsammans med Josefine Henriksson. 

Martina är en kreativ entreprenör som älskar att skapa inom alla former och brinner för att hjälpa andra inom personlig utveckling!

Extra erbjudande: För dig som går på workshopen ger Martina 15% rabatt på sina utvecklingsprogram. Värde 1 460:-
 

TID

Måndag 20 november kl. 18:30-ca 20:00. Workshopen inkluderar reflektionsstunder och möjlighet att ställa frågor under tiden. 

Antalet platser är begränsat, pga Sfh:s Zoom-licens. Anmäl dig senast söndag 19/11 kl 20.00. Efteranmälningar tas emot i mån av plats och tid till info@hspforeningen.se

Workshopen spelas in så har du inte möjlighet att vara med "live" kan du se den i efterhand, under exakt en vecka, efter ungefär en vecka. Du som deltagare kommer inte med i bild på inspelningen förutsatt att din mikrofon är avstängd under hela tiden.

Fram till tre dagar innan föreläsningen kan du avboka och få pengarna tillbaka. Du kan avboka via din profil eller genom att mejla info@hspforeningen.se

 

PLATS

Föreläsningen är online, via Zoom. 

Zoom länk skickas ut senast dagen innan föreläsningen till alla anmälda. Samma dag kommer en påminnelse. Kontrollera mappen skräppost eller kampanjer om vårt mejl inte finns i din inkorg. Lägg gärna till oss i din kontaktlista så minskar risken att mejlen fastnar i skräpmappen.
 

PRIS

Föreläsningen kostar 180 kr för dig som är medlem och 360 kr för övriga.

Är du inte medlem kan du bli det i samband med bokningen. Blir du medlem under årets sista kvartal får du hela 2024 på köpet. Är du med på två föreläsningar under året har du tjänat in medlemsavgiften.

 

BOKNING

Du behöver ett konto för att kunna göra en bokning, antingen ett medlems- eller kostnadsfritt deltagarkonto. Du behöver ange din födelsedatum för att skapa ett konto. Användarnamn väljer du själv.

Har du ett konto redan så kan du logga in längre ner på sidan. Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord. Kontakta oss om du har problem med inloggningen. Begär du ett nytt lösenord, observera att du behöver kryssa i en ruta för att godkänna villkoren.

Har du redan ett deltagarkonto kan du ändra det till ett medlemskonto.

Klicka här för att skapa ett nytt kontoVälj Deltagarkonto om du inte önskar bli medlem. Om du väljer Medlemskonto blir du medlem och får rabatt på föreläsningar samt tillgång till våra medlemsträffar, studiecirklar, informationsbrev och medlemsförmåner, förutom att du stödjer vårt viktiga arbete med att sprida information om högkänslighet.

Medlemsavgiften för enskild medlem är från och med 1/10 2023 320 kr per kalenderår, och 520 kr för familjemedlem (på samma adress). Är du med på fler än två föreläsningar under året har du tjänat in medlemsavgiften. Blir du medlem under årets fjärde kvartal får du hela nästkommande år på köpet.

 

PRAKTISKT

Du kan ställa frågor när som helst under workshopen i chatten, som sedan besvaras i mån av tid. Frågor besvaras anonymt. Du kommer att kunna chatta med representanter från Sfh, men inte övriga deltagare.

Din mikrofon kommer vara avstängd under hela föreläsningen. Du väljer själv om du vill ha din kamera på eller av. Du som deltagare kommer INTE att synas på inspelningen, bara den som pratar/hörs.

 

Varmt välkommen med din anmälan! Tipsa gärna vidare.

Sfh styrelse och kansli

Dela

Detaljer

När
  • Måndag 20/11 kl 18:30-20:000
Var  ONLINE: ZOOM
Aktivitet startar  mån 20 nov 2023 (v. 47)
Aktivitet slutar  mån 20 nov 2023 (v. 47)
Kostnad
  • 0,00 kr
  • 180,00 kr för Enskild medlem
  • 180,00 kr för Familjemedlem
  • 360,00 kr för Deltagarkonto
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd